Комунальний заклад "Мажарський ліцей" Кегичівської селищної ради
Понеділок, 20.05.2024, 12:08
Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Грудень » 6 » Виховні години до Дня Збройних сил України
11:53
Виховні години до Дня Збройних сил України

Сьогодні важливе свято для країни – День Збройних сил України. І ми вирішили привітати наших майбутніх захисників, хлопчиків 2-3 класів. А вони показали свою силу, вправність, мужність, розум та кмітливість в веселих конкурсах.

День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою. Зі святом, вас захисники!

Саме сьогодні, 6 грудня, з учнями 7 класу проведена година спілкування  з нагоди відзначення Дня Збройних сил України.

6 грудня учні 11 класу взяли участь у пізнавально-розважальному заході до Дня Збройних сил України «Сила. Честь. Відвага».

Майбутні захисники та захисниці увійшли до складу двох команд: «Десантники» (Даньшов Данііл, Мищенко Дмитро, Ляшков Максим, Бервін Ангеліна) та «Прикордонники» (Халілов Халіл, Ільясов Алішан, Алієва Наргіза, Тертишна Анастасія). Учасники обох команд відповідали на загальні запитання з допризивної підготовки, відгадували військові звання, згадували розбір автомата, капітани захищали честь команди в інтелектуальному батлі тощо. Оцінювала результати учасників головний суддя - Президент Юнландії Алієва Гозал.

Учасники заходу продемонстрували свої вміння та знання, кмітливість та спритність.

 

 

 

 

Переглядів: 119 | Додав: msz2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наші друзі

Пам’ятай про Крути



mediol © 2024    Рейтинг@Mail.ru