Комунальний заклад "Мажарський ліцей" Кегичівської селищної ради
Четвер, 02.05.2024, 05:53
Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 9 » Переможець конкурсу учнівських робіт, присвячених 150-річчю з дня народження М. Грушевського
12:37
Переможець конкурсу учнівських робіт, присвячених 150-річчю з дня народження М. Грушевського

Дорогий Михайле Сергійовичу! Пише Вам листа Сона. Я навчаюся в 11 класі Мажарського загальноосвітнього навчально-виховного комплексу. Дуже приємно, що саме мені випала нагода звернутися до Вас.

Зараз, на жаль, наша країна переживає не найкращі часи – вторгнення ворога, відстоювання своєї цілісності, суверенітету, свободи... Ви, як ніхто інший, повинен зрозуміти всі ці складнощі. Напевно, Ви бачите і відчуваєте становище України сьогодні, як наша Україна страждає під кулями клятого ворога. Аналізуючи події, котрі відбувалися в Україні за весь період її існування, я розумію, що події сьогодення дуже схожі з подіями сторічної давнини, які були у Вас на очах. Та український народ не скорився і боровся до останнього з Вами на чолі. Запевняю, що й ми сьогодні не скоримося.

У кожній школі майже не щодня лунають такі слова: визволення, Батьківщина, незалежність, боротьба, свобода, гідність... Хочу запевнити, що ми намагаємося ознайомитися з життям кожної людини, яка зробила щось корисне для України, зокрема, для її незалежності. Ваше ім’я, звісно, стоїть в ряді імен великих українців, що зміцнили нашу країну. Ми, покоління славних українців, розуміємо, що без Вас наше життя було б зовсім іншим.

Я щаслива, що Бог дав Україні таких видатних митців і патріотів, можна сказати геніїв, як Ви. Звісно, не буває людей, які б не помилялися, були помилки і під час Вашого очолення Центральної Ради, але Ви, розуміючи свої помилки, намагалися їх виправити.

Наше завдання не допустити цих помилок і сьогодні. Ми повинні кожен індивідуально виховати в собі бойовий, патріотичний дух і боротися до останнього за світле мирне майбутнє нашої країни. Я вірю, що Україна виплутається з тяжких пут злого ворога.

Хочеться ще раз подякувати Вам за те, що Ваша діяльність і творчість створили цілу епоху в інтелектуальному, науковому, національно-культурному і державному розвитку нової України. Саме вони орієнтують нас у майбутнє. Тому знаменною датою у цьому році стало святкування Вашого 150-річчя, а в наступному – ми неодмінно відсвяткуємо 100-річчя від дня створення Центральної Ради.

Багато можна говорити про те, що було. Проте сьогодні важливо те, що буде далі. Я впевнена, що все буде добре, тому що ми маємо сильних, боєздатних воїнів-захисників, які нізащо не дадуть ворогу панувати, навіть, на клаптику нашої української землі.

Для мене честь привітати Вас зі святом та запевнити, що неодмінним подарунком для Вас стане наш патріотизм та сила духу боротьби за волю нашої України!

З повагою, Халілова Сона.

 

 

Переглядів: 287 | Додав: Педагог-організатор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наші друзі

Пам’ятай про Крути



mediol © 2024    Рейтинг@Mail.ru