Комунальний заклад "Мажарський ліцей" Кегичівської селищної ради
П`ятниця, 26.04.2024, 00:23
Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Квітень » 9 » Методичний Інтернет-марафон
09:40
Методичний Інтернет-марафон

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ НАУКИ І ОСВІТИ

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

«ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

61057, м. Харків, вул. Пушкінська, 24

Тел./факс (057) 731-21-31    E-mail: kvnz.hano@gmail.comweb-сайт: edu-post-diploma.kharkov.ua


Від 06.04.2020№ 231

Начальникам

місцевих органів управління

у сфері освіти

Про методичний Інтернет-марафон

КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти інформує про проведення методичного Інтернет-марафону для вчителів 1-11 класів закладів загальної середньої освіти, що організовано в період карантину за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради.

З метою надання методичної допомоги вчителям щодо організації освітнього процесу в умовах карантину, вивчивши потреби, побажання та попит учителів щодо навчання школярів у дистанційній формі, на сайті Харківської академії неперервної освіти з 8 квітня 2020 року розпочинається  методичний Інтернет-марафон.

У межах цього заходу вчителі 1-11 класів ЗЗСО матимуть можливість ознайомитися з ефективними формами та методами роботи з учнями за дистанційною формою навчання, отримають практичні рекомендації щодо організації дистанційного освітнього процесу та поради, як зробити цей процес продуктивним.

Методичні рекомендації фахівців Академії мають за мету, перш за все, надання допомоги вчителям, учням і батькам у вивченні нового навчального матеріалу; спрямовані на вирішення головного завдання – організацію якісного і безперервного. освітнього процесу.

Пропонуємо уважно відстежувати інформацію в розділі «Новини» на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», де кожного дня розміщуватимуться анонси і навчальні матеріали: методичні рекомендації вчителям кожного класу і з кожного предмету, що розроблені фахівцями академії; конспекти уроків із презентаціями, відео-записи уроків, що підготовлені кращими вчителями ЗЗСО м. Харків та Харківської області.

Запрошуємо до участі в марафоні всіх учителів, про що просимо повідомити директорів закладів загальної середньої освіти.

 

Ректор                       (підписано)                                  Любов ПОКРОЄВА

 

Посилання для участі в інтернет-марафоні

Переглядів: 357 | Додав: valya71uefa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наші друзі

Пам’ятай про Крути



mediol © 2024    Рейтинг@Mail.ru