Комунальний заклад "Мажарський ліцей" Кегичівської селищної ради
П`ятниця, 29.03.2024, 12:19
Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 9 » Літературне кафе «На крилах поезії»
13:46
Літературне кафе «На крилах поезії»

У нашій школі триває тиждень писемності та мови.

9 листопада вчитель української мови та літератури Семенець С.І. провела для учнів 9-11 класів інтелектуально-розважальну гру «Інтелектуали слова» у формі літературного кафе «На крилах поезії».

У гри прийняли участь 3 команди: «Калинові зорі» – Халілов Ібрагім, Пічка Ілона, Бондаренко Марина, Мамедова Флюра; «Стожари» – Алієв Марлен, Ільясов Амурхан, Стьопін Владислав, Гончаренко Артем; «Осінні чаклунки» – Мищенко Лілія, Звягіна Світлана, Стойка Дар’я, Ткаченко Христина.

До складу журі ввійшли: заступник директора з навчально-виховної роботи Явор В.С., заступник директора з виховної роботи – Третякова В.І., учитель української мови та літератури Медведєв І.О.

На гравців чекали конкурси: «Розминка», «Створити нові слова», «Простіше простішого», «Завдання із чорного ящика», «Видатні українці» та конкурс для вболівальників «Слово це – не дивина (зустрічаєш мало не щодня)».

Всіх присутніх у літературному кафе пригощали смаколиками.

Вітали всіх присутніх учень 6 класу Шабатура Ілля з піснею «Варенички» та учениця 6 класу Лисенко Софія з піснею «Україна – це ти».

За підсумками змагань команди отримали наступні результати: «Стожари» – 39 б., «Осінні чаклунки» – 37,5 б., «Калинові зорі» – 34 б.

Найкращими інтелектуалами визнано: учнів 10 класу Алієва Марлена та Халілова Ібрагіма та ученицю 11 класу Мищенко Лілію.

Переглядів: 410 | Додав: msz2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наші друзі

Пам’ятай про Крути



mediol © 2024    Рейтинг@Mail.ru