Комунальний заклад "Мажарський ліцей" Кегичівської селищної ради
Вівторок, 19.03.2024, 08:30
Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 22 » Лист пораненому
14:34
Лист пораненому

Учні Мажарського ЗНВК долучилися до Всеукраїнської акції «Лист пораненому». Свої листи пораненим військовослужбовцям написали учні 9-11 класів. Всі листи будуть відправлені за адресою військових медичних закладів.

Переможцем Всеукраїнської акції «Лист пораненому» став Нелепа Олексій, лист якого опубліковуємо.

Лист пораненому бійцю

Привіт, герою! Мені трохи соромно, що я пишу тобі із затишної хати в той чай, коли ти лежиш у госпіталі поранений. Мене звуть Олексій, мені 14 років (18 жовтня виповниться 15 років), навчаюся я в 10 класі. Був патріотом стільки, скільки себе пам’ятаю. Мені шкода, що на Сході така бійня. Всі ми знаємо, хто в цьому винен. Мені шкода деяких російських солдатів, адже вони не знали, куди вони відправляються, мені шкода їхніх матерів, адже немає нічого гіршого на світі, ніж хоронити своїх дітей. Але ще більше мені шкода наших благородних військових, їхніх батьків, дружин, дітей. Вони йшли боронити свою Батьківщину, а опинилися в госпіталях, або й ще гірше – на кладовищах.

Знаєш, захиснику, неможливо передати словами всіх тих почуттів, які відчуваєш до нашої рідної неньки України та гордості за вас, всіх вас, хто відвойовує кров’ю та потом незалежність нашої держави. Я впевнений, що якби мене відпустили батьки, я б воював разом з тобою та з іншими браттями-козаками спина до спини. Та зараз, коли ще я неповнолітній, я воюю на фронтах знань та стараюся гарно навчатися. Хочу бути таким же благородним, як ти і решта українських «богатирів».

Хочу дізнатися більше про тебе, як тебе звуть, скільки тобі років, ким ти був до цієї війни…Відгукнись, будь ласка!

Моя адреса:

Харківська обл.,

Кегичівський р-н,

с. Вовківка,

вул. Зоряна

Нелепа Олексій

64041

Переглядів: 830 | Додав: Педагог-організатор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наші друзі

Пам’ятай про Крути



mediol © 2024    Рейтинг@Mail.ru